Wil jij een waardevolle studiedag zonder flauwekul, tijdverspilling of onzin? Dan is de Nul-Fleudemeu-Studiedag iets voor jouw team!

Op studiedagen zijn leraren over het algemeen niet bezig met dat wat ze het liefste doen: Lesgeven! Ze komen een dag bij elkaar om hun dure tijd aan andere zaken te besteden. Dertien jaar lang heb ik meerdere studiedagen per jaar mogen meemaken. De één nog minder interessant dan de ander.

Ik heb op studiedagen directeuren met plastic paardenhoofden door de zaal zien draven

Ik heb op studiedagen directeuren met plastic paardenhoofden op door de zaal zien draven. Ik heb in groepjes met andere leerkrachten in kringetjes moeten dansen. En ik heb wandelingetjes gemaakt om het hoofd leeg te maken.

Aan het einde van bijna elke studiedag was de conclusie dat de lunch wederom het hoogtepunt was geweest. Dat we onze tijd beter aan de kinderen hadden kunnen besteden en dat de directie volgende keer toch echt met een waardevollere studiedag op de proppen moest komen.

Dit moet en kan anders! Positiever. Krachtiger. Waardevoller!
Daarom heb ik de Nul-Fleudemeu-Studiedag ontwikkeld.

Ik zorg tijdens de Nul-Fleudemeu-Studiedag voor een actieve, positieve, gezamenlijke sessie waarbij ik de vinger op een humoristische manier op de zere plek leg. Ik koppel samen met het team nieuwe kennis en inzichten aan de bestaande visie. We maken samen korte metten met alle beren op de weg en gaan op een positieve manier aan de slag met de realiteit. Deze studiedag kom je zeker weten niet door zonder te lachen! We keren tijdens deze dag samen terug naar de essentie van het onderwijs: lesgeven.

LEES HIER HET PROGRAMMA VAN DE NUL-FLEUDEMEU-STUDIEDAG

Let op:
Er zijn nog maar vijf plekken beschikbaar in 2022!!

Boek nu en verzeker jouw school van deze geweldige dag